Direktlänk till inlägg 2 april 2015
Kinderägg med bortskurna lock fyllda med vitchokladmousse och aprikosmarmelad för att efterlikna riktiga ägg - smaskens! Riktigt tjusiga att titta på också.
Det finns ett recept här, men för mig räckte inte fyllningen riktigt till åtta ägg så jag fick göra lite extra. Jag använde mig av aprikosmarmelad på squeezyflaska och tyckte att det fungerade fint och blev lättare. Jättegoda! Kanske något för påskmiddagen, om man nu står ut med fler ägg...? De här är i alla fall de godaste jag ätit! /Jenny
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | ||||||
|