jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 18 februari 2011

Melodifestivalen 2011: Deltävling 3

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 februari 2011 16:30

Melodifestivalen sänds den här gången från Linköping. Vi var väl inte helt ute och cyklade förra veckan. Det var bara Loreen och My heart is refusing me som förvånade. Men å andra sidan, vad fanns det att välja på utav de som var kvar...?

Här är lördagens bidrag och våra första intryck av dessa låtar:


Linda Sundblad - Lucky You

Halvfarligt bidrag. Antingen kommer låten att passera obemärkt, för den är lite långsam och inte särskiltcatchig, eller också kommer den att sättasig direkt. Linda sjunger bra och känns säker påscen. 80-talsfeeling.


Simon Forsberg - Tid att andas

En vacker ballad, som upplagt för romantik med ett mjukt ljus och låg dimma på golvet. Men var är artistens utstrålning? Var är Peter Jöbacksglimten i ögat? Någonting fattas.


Sara Lumholdt - Enemy

Charmig artist, men även denna låt känns lite seg och inte särskilt schlagrig. Kanske, kanske inte. Känns Sara igen? Placera henne bredvid programledaren Marie Serneholt och du har halva A-teens. Om nu någon minns dem...?


The Playtones - The King

Härlig låt på Playtones vis, lite ovanlig i schlagersammanhang, men det här är ett intressant bidrag. Men håller låten?


Shirley's Angels - I Thought It Was Forever

Shirley Clamp, eller någon annan,har lekt med orden i gruppnamnet men det är hon, och hon är mycket bra på scen - alltid närvarande. Hon kan det här. Men varför är alla låtar så bleka! Det räcker inte med en erfaren artist och Carolas hårfön.


Sebastian - No One Else Could

Den här låten ger bra vibbar. Låten är bra och han sjunger den bra. Fick först lite BWO-känsla... Skön refräng! Heja, heja.


Sara Varga - Spring för livet

För konstigt för oss. Får obehagliga jazziga rysningar. Caroline af Ugglas - där går gränsen för annorlunda bidrag. Inte särskilt munter sång heller...


Eric Saade - Popular

Ett svängigt nummer med fart i både sång och dans med veckans tjejfavorit. Går säkertvidare, även om det inte är en utav våra favoriter.


Vill du bilda dina egna åsikter går det som vanligt att smygtitta på klippen på Mellowebben. Lördagen den 19 februari klockan 20.00 kör de!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se