jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 1 april 2011

På hemvägen...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 1 april 2011 18:50

Imorse, efter ännu en underbar hotellfrukost, checkade vi ut från hotellet, och påbörjade resan hem. Och är man i dessa trakter så gäller det att passa på - det blev en till vända till Ullared!

Men den här gången gick aldrig vi in på Gekås utan höll oss till affärerna utanför. Och självklart går det att hitta fynd där också.

Vi hittade billiga soffkuddar, sommarskor, ljus och sedan har vi alltid varit nyfikna på vad det är för present man får på Martin shop om man tar med annonsen från tidningen Ulla dit. Och nu vet vi det...

Vi köpte också ett massageljus med vaniljdoft. Tänd ljuset, ljusoljan värms och den ska vi sedan använda som en varm massageolja. Blir säkert mycket skönt!

Vi lämnade dessa ljuvliga shoppingtrakter och for vidare för lunchstopp på osterian Falbygdens ost. Där frossade hela sällskapet i en massa ost - i natt blir vi nog attackerade av möss!

  

Efter denna goda måltid delade sällskapet på sig och norrlänningarna och den ingifta norrländskan for vidare mot den stora turistattraktionen Hornborgasjön.

För vissa är dessa tranor en otrolig upplevelse medan andra tycker att dessa långbenta fjäderfän är otroligt överskattade... Många tranor var det i alla fall.

  

Nöjda och belåtna efter ett litet äventyr styrde vi sedan Opeln hemåt för uppackning och återhämtning i soffan. Helt klart är i alla fall att vi fick en jättetrevlig minisemester tillsammans allihop. När åker vi nästa gång...? Till Ullared alltså.

 
 
Lotta

Lotta

1 april 2011 21:11

Himla mysigt verkar ni ha haft! =) Men hörrni...jag är nyfiken på vad den där presenten egentligen är? ;) När jag var till Ullared i höstas skulle vi hämta, men pryd som jag är så vågade jag mig inte in...eller...nja...riktigt så kanske det inte var, men tidningen var inte med iaf ;)

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

1 april 2011 21:23

Hoppades att någon skulle anta vår cliffhanger och fråga om presentens innehåll. Got ya! :)

Presenten börjar på d och slutar på ildo. :)Plastic vibrator, Silky smooth, 5'' Multi-speed, färgen blev turkos men "comes in a variety of colors"... Har ingen aning om vad det är för något, eller hur den används!!! ;)

De hade förresten vibrationsljud i hela butiken. Lät väldigt effektiv - eller också var det en borrmaskin från ombyggnationen... ;) Alla affärer har ju sin typ av passande ljud.

Vi har inte heller vågat dit förut för att hämta presenten, men nu skulle vi HA vår present. Jaha, vad gör man med den nu då...?

 
Annika

Annika

1 april 2011 22:44

Vilka härliga semester dagarna ni har haft. Det behöver man verkligen ibland. Vi åker om en månad till Danmark det ser vi verkligen framemot. // KRAM KRAM

http://ochsakomannika.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

2 april 2011 06:54

Så roligt för er att åka till Danmark. Blir det kanske påskfirande där?

Jag tycker att det är skönt att få lite avbrott i vardagen, och sedan är det roligt att ha något att se fram emot, att planera för. Bryt nu inga fötter bara! ;)

Här fortsätter schemat att rulla... Idag är det Hälsomässa i Skövde. Intressant.

Kramar!

 
skrivmoster

skrivmoster

2 april 2011 08:56

Har nyss sett ett program från Ullared och känner längtan, fast inte när det är 4500 pers. inne samtidigt..!! Det finns mycket "utanför" också och "presenten" fick ni också!! :))
Hornborgarsjön .. dit skulle jag vilja för att se detta fågelliv! Tack för dina bilder!!

Ha en fortsatt trevlig samvaro och lycka till på Hälsomässan idag. Hörde att Kicki skulle dit också! Kram från ett grått Piteå.

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

2 april 2011 09:30

Ja, här är förberedelserna i full gång för dagens program. Snart dags för avgång mot Hälsomässan. Hoppas att jag gör några stenfynd!

Känns redan som om det var länge sedan vi var till Ullared. Längtar givetvis tillbaka. Även om det är skönt att komma hem också.

Hornborgarsjön är ju ganska känt, och det är många fåglar där. Många fåglar för de som är intresserade. Du får planera in ett besök till våra trakter! Vill du ha tips på sevärdheter så är det bara att höra av dig till oss, eller till mamma.

Önskar dig en finfin dag! /Jenny

 
Lotta

Lotta

2 april 2011 12:01

Ang presenten...det kan nog va en sån där stafettpinne! Det såg jag i en reklamsnutt på TV för flera år sedan ;) Annars har jag faktiskt ingen aning jag heller... =) Kolla min blogg... ;)

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

2 april 2011 15:36

Varit inne och kikat... Klart att det är en stafettpinne!!! Formen är precis likadan även om det här är en mindre variant, kanske för rookiestafettlöpare - som vi!
Hahahahhahahhahaha!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 18 april 16:00


Lin och Sia har tillverkat glitterflaskor, ett enkelt men väldigt fascinerande pyssel. I genomskinliga plastflaskor hällde vi olika sorters färgat glitter och diverse småsaker som stjärnor och annat roligt innan vi fyllde upp flaskorna med vatten. Ko...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 17 april 07:30

  Det här pysslet imponerade faktiskt lite på Lin när vi gjorde det, för det var något som hon inte sett innan. Och vid första kollen på utskriften ser allt huller om buller ut, men efter målning och vikning sker det magiska. För i en vinkel bli...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 15:30


... och så var det inte mer. Och det var inte bara vädret. Kråkfåglar har varit på det igen. Får väl köpa penséer eller nåt istället då...   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 07:00


Nu har Lin börjat om simskolan igen och håller till i stora bassängen, och i helgen var vi i badhuset så hon skulle få träna lite mer. Hela familjen var med och simmade och badlekte, men vi satte även Ian, Isa och Loe på att simma några längder och I...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 15 april 05:45


Efter förra måndagens plus har jag kämpat hårt den här veckan för jag ville verkligen inte ha två plus på raken. Och det blev det inte heller! Att det skulle bli minus visste jag faktiskt redan när jag gick och la mig igår för jag har aldrig gått u...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards