jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2019

Av Jenny och Jon Sjöberg - 24 mars 2019 18:53

Den här tårtan från Ica var helt underbar. Garneringen köpte vi själva och Isa toppade den. Hon lämnade ett "ledigt hörn" ifall Ian skulle smaka. Hoppas Ica gör den igen!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 mars 2019 18:01

Ikväll brinner ljuset för Kim Wall. Hennes öde är fortfarande overkligt...

Idag skulle hon ha firat sin födelsedag. #kim4ever #majascottage


Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 mars 2019 15:27


Men det här var ju en kul liten pryl. Den har redan hjälpt oss med att få höra vädret och ett och annat skämt... eller vad det nu ska klassas som.



 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 mars 2019 19:30


Om inte alltför länge öppnar Jecko & Jessies Lekland i Lidköping, och då dessa heltokiga figurer skulle uppträda med sin show Ett skratt för livet i Jönköping igår, passade vi på att besöka IKEA (för alltid behövs ju nåt därifrån) och barnen fick se sina favoriter live igen - senast var de ju i Skövde och busade på gågatan tillsammans med pirater och trollkarlar.



I souvenirshoppen blev det matchande t-shirtar, autografbilder och lite eget bus inne på Elmia Kongress- och Konserthus innan dörrarna slogs upp och tre förväntansfulla barn (och deras nästan lika förväntansfulla pappa) fick traska in och ta plats i den stora salen, tillsammans med en massa andra barn och vuxna.



Det dröjde inte länge innan showen var i full gång. De båda talangfulla artisterna roade oss med sin speciella blandning av akrobatik, varitéteater, trolleri, clownupptåg och egensnickrade göteborgshumor. Vattenkrig ute i publiken, vattenkrig på scenen, äggjonglering och gräddtårta på rullskridskor - "rulltårta" - ja, ni kan ju ana hur det hela slutade. Avundades inte scenarbetarnas städning efteråt, om jag säger som så... Men Jecko och Jessies härliga energi smittade av sig och vi fick verkligen ett skratt för livet - tror att Ians garv nådde långt utanför konserthuset!

Efter showen fick vi köa ett litet tag för att få komma fram och hälsa på Jessie och Jecko, men det var det värt. Nöjda och glada vände vi sedan åter hemåt med bilen full av ikeaprylar och minnen för livet. /Jon


Ian · Isa · Kändisar · Loe · Utflykter

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards