Direktlänk till inlägg 23 januari 2024
"Chokladbakelse med en botten av sockerkaka, fylld med chokladkräm och chokladmousse, övertäckt med brun marsipan och toppad med kakaorippel."
Dessa bakelser från Frödinge testade vi i samband med lite helgmys och samtliga i familjen och en kompis som var med var eniga om att de var supergoda. Riktigt festliga med härlig smak och konsistens även om marsipanskalet blev lite segt.
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|