Direktlänk till inlägg 8 mars 2011
Smulpaj är ju mycket enkelt att göra, och det blir ofta också mycket gott.
På förmiddagen idag har jag gjort en smulpaj med blåbär. Oftast blir det på äpple, men nu ville jag testa med blåbär och det fungerade också toppen.
Blåbär är nyttiga, och i smuldegen tog jag hälften Grahamsmjöl - blev ju nästan en hälsosam efterrätt. Nästan i alla fall. Det var visst lite socker i också, och lite Milda vanilj visp till... /Jenny
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | 29 | 30 | 31 | ||||||
|