jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under juni 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 juni 2016 11:57

Men jag fick med de tre barnen ut på en promenad framåt byn. Ian gick själv hela vägen och Loe och Isa i syskonvagnen. Första stoppet blev på Apoteket som premiäröppnade i nyrenoverade lokaler och delade ut goodiebags till de första 200 kunderna. Och jag behövde ju ändå Eucerinlotion så det passade ju bra att ta mig dit för att köpa det. Tyvärr fanns inte den parfymerade, men en goodiebag med finfint innehåll blev det. Produkterna med argan- och mandelolja har jag använt tidigare och de luktar underbart! Förbi Netto och Ica också innan vi blöta och genomsvettiga kom hem för välförtjänt fika. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 juni 2016 16:04

Barnen verkade uppskatta tilltaget hinderbana i trädgården så idag blev det en ny. Jag tyckte det var kul att hitta på hinder... och att trötta ut barnen, så det här fungerade ju på många sätt. Dagens bana blev längre och lite svårare. Ian är den som hade roligast och gjorde flest varv. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 juni 2016 11:15


Precis som Ian och Isa är nu Loe döpt, och det skedde i samma kyrka som Ian döptes i och med samma präst som döpte Isa. Fast Loe döptes i den vackra gröna oasen på kyrkans innergård, så det blev ett utomhusdop. Och Jon döptes även han utomhus. Så det fanns en röd tråd. Och idag firar Loe 3 månader!
Loe tog den blöta uppståndelsen med ro och storebror Ian hällde duktigt upp vattnet i dopfunten. Men resten av tiden levde dock han och Isa loppan... Nu är ju dopgudstjänster inga utdragna tillställningar och även denna var snabbt avklarad och vi kunde rulla hem med en nydöpt liten prins.Psalmerna som vi valt var säsongspassande nog Den blomstertid nu kommer och som på Ian och Isas dop och även på vårt bröllop så hade vi också med Tryggare kan ingen vara.Loe Ian Nils är namnen som vi givit honom och nu är han döpt i svenska kyrkan.I samband med dopet och förberedelserna för detta passade vi självklart på att ta några fotografier. Men det är inte det lättaste att få alla att ens titta åt samma håll...Men vi kämpade på för det är roligt att ha bilder på oss allesammans och även att få klä upp oss lite grann. Och även att göra ett försök att klädmatcha familjemedlemmarna. En supercharmig rutig skjortbody på Loe blev verkligen gulligt passande. Fotot nedan ska det nog bli en canvasförstoring av för det blev vi väldigt nöjda med. Visst kan man se kärleken som finns oss emellan!Att få blivit föräldrar en tredje gång och få uppleva allt som det innebär är fantastiskt och vi är så tacksamma och överväldigade av alla de känslor som man får för ett barn.

Kärleken som finns i världen har inga gränser, det gäller bara att välja den vägen och att inte stå i vägen för den.


Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 juni 2016 17:45

Nu var det ett tag sedan som det var avslutning på Familjegympan, så varför inte fixa en egen hinderbana för att hålla minnet vid liv...? Det blev flera varv runt banan och vi fick ett par trötta barn!

Vi fixade även musik till för att få mer fart på dem. :) Vi har ju aktiva barn så sådant här passar dem. Ingen av dem ville sova idag heller, vakna sedan fem och sex imorse, så vi räknar med att få dem i säng tidigt. Helst före oss... ;)


Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 juni 2016 17:13

Men de verkar ju ha haft det roligt i alla fall.

Föräldrarna upplevde det hela tvärtom...

 Ian · Isa

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se