jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 29 januari 2022

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 januari 2022 09:45

Det har ju blivit en och annan barnvagn under åren. Elva stycken för att var exakt, och alla har på något sätt fyllt sin funktion där och då under rådande omständigheter. Några av dem finns kvar men nu har vi bara sex stycken kvar. I bilen finns en syskonvagn och en enkelvagn för det är ju gott om plats i minibussen. I förrådet finns vad vi kallar skräpvagnen som används vid dåligt väder och skitigt underlag. På vinden finns en vagn med stora hjul där sitsen inte är vändbar och vi har en till syskonvagn och nu det senaste tillskottet: Britax Go Big 2. Det är inte många av vagnarna som är köpta nya och inte denna heller då den inte tillverkas längre. Men jag har letat efter en rymlig vagn, vändbar sits, med bra vikt i förvaringskorgen och som dessutom tar sig fram lätt i snö. Sedan var det väl kanske lite nostalgi inblandat också då vår första barnvagn till Ian var en föregångare till denna. Den vagnen gillade vi men när Isa kom och sen även Loe var det mer aktuellt med syskonvagn. Nu är hoppet mellan Lin och Sia lite mer och Lin åker inte vagn så ofta alls längre, så då kändes som att det var läge för en bra enkelvagn och den andra enkelvagnen kunde då istället komma till användning i bilen då det mest blivit enkelvagn nu. Britax Go Big 2-vagnen har inte blivit körd så mycket än men så långt har den fungerat fint. Gunget är ju grymt och Sia har sovit gott i den och vid testkörning i snö fungerade det helt okej. /Jenny


 

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards