Direktlänk till inlägg 16 december 2023
Potatisbullar är väldigt smidigt att ha som kvällsmat, särskilt när det är träningsdagar. Men nu senast gjorde vi dem med en twist. Det blev lite omständigare, men majoriteten tyckte att de blev godare när de gjordes i våffeljärnet. Från frysta och två och två i vårt dubbelvåffeljärn för varmhållning i ugnen (kanske att de förlorade lite krispighet då, men när vi gör måste vi ju göra många). Först låg de bara med locket stängt, utan att klicka ihop helt för att bara mjuka upp potatisbullarna innan vi tryckte ihop lite hårdare. Istället för lingonsylt till blev det grädde och jordgubbssylt... och lite Nutella.
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|