jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

Bravos skitkampanj!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 oktober 2011 16:45

Här på bloggen tipsade vi om Bravos 10-literskampanj. En kampanj som sköttes väldigt dåligt. Reglerna var otydliga och antalet biobiljetter var alldeles för lågt jämfört med hur många som skickade in.

Vi skickade in streckkoder i flera omgångar, bland annat mycket tidigt och även efter att kampanjen var slut, ovetandes om att den var det. Några av er hade kanske tur och fick någon biobiljett...? Vi fick inte en enda biobiljett.

Idag fick jag dock upp en liten förhoppning om att det ändå var biobiljetterna som kom då jag kände igen avsändaren på de sju, ja SJU breven som kom med posten. Men inte då.

Det var bara ett meddelande om att 10-liters jakten var över - som om jag inte visste det - där Bravo skriver att: "Vi förstår att några av er känner sig ledsna och besvikna (eget tillägg: snarare förbannade!).Vi vill naturligtvis inte att ni lojala Bravodrickare ska känna på detta vis, utan tvärtom, vill vi belöna er." Med vad frågar jag?!?! Taskigt formulerade brev som strör mer salt i såren...?

Och det slösade jag bort frimärken på? Måste erkänna att de här breven inte gjorde någonting bättre för jag hade släppt det mesta men dessa brev rörde upp. 

Jaja, det är bara biobiljetter. De försökte vara snälla. Men en fruktansvärt naiv och dåligt skött kampanj är ändå resultatet och jag har inga höga tankar om Bravo just nu. Jäkla slöseri med postgång var det också. /Jenny

 
 
Ingen bild

Skitmejerier

18 oktober 2011 19:49

Fick samma idag. Förbannad på denna skräphantering och fuskkampanj från Skånemejeri. Kommer försöka undvika allt som kommer från Skånemejerier. Skitkampanj!

Jenny och Jon Sjöberg

18 oktober 2011 20:24

Den här kampanjen sköttes väldigt dåligt. En del menar på att det stod klart och tydligt att det var först till kvarn som gällde - men hur kan man egentligen veta att det var så det gick till...?

Som sagt en mycket illa skött kampanj och alla de här breven som kom idag hade jag mycket väl kunnat klarat mig utan! /Jenny

 
Mamma Brötis

Mamma Brötis

18 oktober 2011 20:24

Skickade in på slutet och fick brevet idag - ett rent hån. Jävla Bravo.

http://www.brotisen.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

18 oktober 2011 20:33

Ja, fruktansvärt dåligt av dem!

Jag vände upp och ned på första kuveret för när jag läste att man skulle bli belönad trodde jag att det skulle ligga en biobiljett där i ändå.

Jag blev mycket besviken - och när jag insåg att jag hade sex likadana brev att öppna blev jag istället riktigt arg! /Jenny

 
Lotta

Lotta

18 oktober 2011 21:48

Jag blev oxå riktigt upprörd! Jag tror inte alls på att alla biljetter tog slut snabbt...eller, jo, men inte att de hade den mängd de från början sa sig ha. Jag har MYCKET svårt att tro att vi skulle bli helt utan biljetter trots att vi skickade in så många o SÅ TIDIGT i kampanjen! Fy så dåligt. Blä! Vi känner oss lurade iaf =/ Vi dricker mängder av juice o skickade in första omgången redan första veckan. Inte kunde det väl va slut redan då???

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

19 oktober 2011 08:34

Skit är vad det är! Och hade det inte varit för de där breven hade jag inte blivit så här arg... igen. Jag visst att vi skickat in många brev - men nu fick vi bekräftat att det var hela sju stycken!

Jag mejlade PS Communications när kampanjen började för jag var osäker på reglerna men jag fick aldrig något svar... :(

Om de ändå skulle hålla på att skicka till alla kunde de väl skickat med en rabattkupong eller något för det här var bara irriterande!

Det ramlar in upprörda kommentarer på Bravos fb-sida också men jag ser dem inte om jag inte trycker på visa Alla senaste. Lite lurigt för annars ser man bara Bravos trevliga inlägg... /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 26 jan 14:00

Sedan den 8 januari har vi inte haft någon blöja på Lin under dagarna och försökt få henne att börja använda potta istället. Och utfallet har förstås varit blandat, men det har gått åt rätt håll. Att börja potträna är ju dock mycket lättare på sommar...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 25 jan 11:47


Efter Ian och Isas simskola badade vi allesammans och Loe passade på att ta Baddaren grön. Han är så stolt! ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 24 jan 18:15

  Den här veckan har haft ett brett innehåll och det blir skönt med helg. Barnens aktiviteter har tagit upp kvällarna under veckan och i helgen väntar simskola och innebandyträning. Det känns verkligen som att rutinerna börjar sätta sig, fast be...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 23 jan 17:00

På Karlsborgs bibliotek hade de utförsäljning av gamla böcker för det facila priset av fem kronor styck. Jag bläddrade igenom högarna av mer eller mindre välkänd litteratur, och döm om min förvåning när jag fann denna bok.     Boken från 198...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 22 jan 16:30


  Det är ju en del kiss och bajs på de små barnen så vad passade bättre än att Loe fick ett bajsspel i julklapp. Med ögonbindel ska man vandra på en "gräsmatta" fram utan att trampa i hundbajs (lera). Det blev ju lite samma men barnen tyckte för...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se