jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 22 juli 2013

Vi jobbar på

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 juli 2013 20:45

Det har faktiskt gått fortare med husmålningsarbetet än vad vi räknat med. Och ändå har vi ju inte hållit på dagligen, utan roat oss också. Det är bara baksidan som återstår och en liten bit på ena kortsidan. Men vi pratar om att måla sockeln också.

Det senaste som vi jobbat med är framsidan på vårt lilla hus.


Före.


Under tiden.


Efter.


Framsidan är nymålad, entrtaket är rivet och ersatt med ett nytt, den gamla utebelysningen är utbytt mot en snyggare och fräschare lampa och vi har till och med bytt ringklocka.

Nya melodin påminner om "havet är djupt, havet är djupt, nere på botten, här är det toppen, titta och njut" och det blir man ju glad av!Men givetvis är det ett och annat som återstår. Att byta ut den fula dörren skulle vara jättekul, samt att byta alla fönster och göra ett nytt på vänster sida om ytterdörren. Detta är dock något som kommer att få vänta (på pengar...).

Inom rimlighetens gränser ska vi ju då måla hussockeln, men vi ska också göra en egen husnummerskylt med bokstäver. Bokstäverna ska sågas ut i MDF och sedan på något vis fästas på en plexiglasbit och det kommer att bli så snyggt så. Kanske att vi även kan få dit belysning över skylten...?Vi kämpar på med våra projekt, men det ena verkar hela tiden leda till det andra och vi kommer nog aldrig att bli helt färdiga. Men vi är mycket nöjda med det som vi väl får gjort för vi har varken all tid eller alla pengar i världen.

Vi gör det bästa av det som är!

 
 
Malin

Malin

23 juli 2013 18:02

Ja visst går det fort, då vädret var bra förra veckan så tog vi två kvällar och målade, har målat båda "kort" sidorna av huset och det tog inte många timmar. bara framsidan kvar nu då baksidan målandes ifjol! :)
Härlig känsla att se hur det blir som nytt:)
Kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

23 juli 2013 18:40

Ja, det går ju så fort om man bara får väder och tid till att hålla på. Och fint blir det! Ny färg gör mycket skillnad.
Här är det tvärtom - bara baksidan kvar. Jon håller på med tvättningen nu, kanske kan måla imorgon kväll..? Kram, kram. /Jenny

 
Ingen bild

Linda

25 juli 2013 19:43

Fräscht! Bra jobbat, jag gillar att ni vill göra det mer personligt.

Jenny och Jon Sjöberg

25 juli 2013 19:58

Klart att vi måste snygga till huset som banken äger... ;) /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 april 08:30


Mitt i projekten med Påskharens äggjakt, glasstester och annat så påbörjades ett annat moment också: att fixa ett fönster till Loes rum. Vi lyckades ju med att hitta ett utrymme för rum till Loe men då kändes ett fönster självklart för att han skulle...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 april 18:24


Barnen har fått den stora lyckan att testa åtta utav säsongens glassnyheter. Smakerna var förstås delade, men ingen av dem gillade Glassbåten Hallon och Saltlakrits och det var ju inte helt oväntat. Solero Mango blev inte heller någon favorit....

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 20:00

Med knappt en vecka kvar till påsk så gjorde Påskharen ett tidigarelagt besök hos oss. Några godispresenter, ett brev med viktig information om den kommande äggjakten lämnades. Spända barn! Redan på förmiddagen så hittade Isa en halv morot i postlåda...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 3 april 06:18


En liten "påskby" med 3D-effekt. Loe och Isa gjorde varsin. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

M Ti On To Fr L S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis blogg p www.bloggplatsen.se