jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under juni 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2014 19:00

... men de här duktyngderna var ju så fina!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 juni 2014 09:58

Förmiddagsrastningen är avklarad och Nalle var på,

både för lugn promenad utmed ån och lite jobb.

11-årsdagen närmar sig...


Casual Tuesday


Working Class Hero

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 juni 2014 11:00

 


Nu tog nyfikenheten över och jag har ryckt upp potatis - och det fanns ju faktiskt några färskpotatisar där under! Ian stod redo med hinken och hjälpte till att samla ihop vad jag hittade.Det blev inte så jättemånga, tog bara så det räcker till lunch för jag vill spara till midsommarafton. Men när jag tidigare på morgonen läste att svensk färskpotatis kostar 1 öre kilot i en affär börjar man ju fundera på ifall det är värt det här jobbet... 

Fast det är ju roligt att få smaka sin egen skörd. Hoppas bara att den är god nu... och gud nåde Jon om han kräks upp den. ;) /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 juni 2014 10:45

  

Vår soffliggare!


På fredag fyller goaste Nalle hela 11 år och det här får bli lite utav hans vecka. Och när det kommer till antibiotikakuren som han nyss gick på är vi försiktigt hoppfulla om att den har fungerat för han har varit mycket piggare på sistone. Jätteroligt förstås! På födelsedagen ska han få några presenter och kanske att det blir någon gottig tårta. Presenterna är inslagna och han fick en i förskott av Ian.


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 juni 2014 08:15

Ian har sovit oroligt, varit rörig och ledsen och svår att få att sova ordentligt, Jon har varit vaken nästan hela natten och spytt tusen gånger. Jag har inte sovit så mycket heller, men på grund av de andra och andra orsaker. Det har ju varit omöjligt för Jon att behålla migränmedicinen, eller något annat för den delen heller nu... Jobbig natt och dålig start på denna dag. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 juni 2014 20:30

Igår eftermiddag/kväll mådde inte Jon så bra och var i kontakt med 1177 då han hade alla möjliga symptom. Men han skulle avvakta över natten och imorse mådde han inte bättre. 

Dock tyckte dummern ändå att det var en bra idé att åka och jobba idag. Tur i oturen så blev det hoppstopp och han behövdes inte. Och sämre blev han och nytt samtal till 1177 som ledde till tid på jourcentralen i Skövde.

Det var tal om hjärnhinneinflammation och jag vet inte allt men verkar har slutat i migränanfall för medicinen han fick utskriven verkar ha underlättat något. Jon har haft en stressig och rörig jobbvecka, så det kanske inte var så konstigt tyvärr...

Men tajmingen på sjukdomar är ju aldrig bra. Vår vecka såg i början så lugn ut men så har det inte blivit och nu ska vi samla energi för att återhämta oss och inte förhasta oss med det vi har att göra. Självklart vill vi ju dock få undan allt. Direkt. Genast. Nu. Med en gång.

En liten sväng till ICA fick det bli för mig och Ian så Jon fick lite lugn vila. Det är inte det lättaste för en himla höggravid jag att hålla en aktiv liten kille i styr för att inte störa migränattacker. För att det skulle ta lite längre tid så passade vi på att äta lite glass på torget.

Men jag orkar inte vara i omlopp hur länge som helst så den mesta vilan får allt ske nu när lillen sover. /Jenny


Piggelian!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 juni 2014 10:47

... inte blivit så många på sistone. Tungt nu! Men idag fick jag i alla fall till fyra kilometer och allt på grund av nyfikenhet och Coca-Cola-brist. :)

Först en promenad med Nalle, sedan en sväng ned till Ånaplan för att kolla in lokalradions sändning därifrån och sen vidare mot torget och ICA för colan började sina i kylskåpet.

Det blev dock ett litet stopp på ett café för lite energipåfyllning för att jag skulle orka hela vägen hem. Men det går verkligen inte snabbt att ta mig fram nu. Tungt, tungt, fast jag får väl vara glad att jag orkar röra mig någorlunda över huvud taget.

Igår blåste det en hel del och min potatis har fortfarande inte riktigt återhämtat sig utan ligger fortfarande lite oroväckande ner. Hoppas att den klarar sig. Vi passade på att stödja upp sockerärterna och rosorna också, lite lättare städning, rakade av hår på Jon och Ian och lite annat smått och gott hann vi med.

Vi fick dessutom besked i bilbytesaffären. Den 19 juni klockan 15.00 ska bilen vara färdiglagad och redo för provkörning har vi blivit lovade. Så nu får bebisen allt se till att vänta med att dyka upp tills efter midsommar, om det nu blir affär...

I helgen får vi väl ta och se över vår bil, men annars har vi inte gjort några planer. Jon ska ju trist nog jobba imorgon så helgen blir lite kortare. /Jenny


Nyklippt.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 juni 2014 05:28

Kommer bebisen idag och det är en pojke tycker Jon att den ska heta Jason... ;) /Jenny

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se