jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2020

Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2020 17:58

Vi myser ner oss i soffan till Farmageddon och äter lite gott... och låtsas som att diskmaskinen och torktumlaren plockar ur sig själva och att nattningen sedan går smidigt så vi kan se Mästarnas mästare i sovrummet. Snart måndag igen och när vi blir pensionärer ska vi trycka upp varsin t-shirt med texten "Jag älskar måndagar!" Men där är vi inte än...


Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2020 09:14

Jämställdhet borde vara en självklarhet men så är det inte... Just därför uppmärksammar vi tjejers situation i världen lite extra idag.

Isa · Lin
Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 mars 2020 14:00


Ingen snö och lerigt i trädgården så att hyra en gympasal av kommunen blev en bra aktivering och det är väldigt smidigt och billigt: 90 kr/tim. Vi hade med bollar, klubbor och annat så att barnen skulle kunna hålla sig i rörelse och få springa lite fritt. En hel del energi brändes! 




Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2020 18:06

Det blev en snabb vända till Skövde på eftermiddagen. Vi köpte bland annat roligt godis på Dollarstore till barnens kalaspåsar nästa vecka och passade också på att köpa ännu mer godis på Kandy'z för helgen. Och till barnens stora glädje tog vi hemvägen förbi Donken. Pokémonkort och leksaker - och mat. Tur att vi hyrt en gympahall i helgen så vi kan förbränna lite... Och en hel del annat väntar i helgen också. Förstås.
Redan ikväll till exempel släcker vi julbelysningen. Vi hade ju sett fram emot eftermiddagar och kvällar med lek i snö och har fortsatt att ha den tänd men nu ger vi upp den här så kallade vintern.
I helgen är det ju en massa bra på teve också som Bäst i test, Mellofinal, Vinterstudion och Mästarnas mästare. Vi ska göra vårt bästa för att hinna det mesta!


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2020 15:45


Vi har efter förmåga lyssnat igenom bidragen till finalen och alla fick välja fem favoriter var och rangordna dem. Sedan sammanställde vi de enskilda rösterna till familjens. Fem poäng till nummer ett, fyra till nummer två osv. Det resulterade i detta från oss:




Anis Don Demina segrade stort. Jon, Ian och Loe hade alla honom på första plats, Lin som kanske inte hade så stor koll på vad hon gjorde satte Felix Sandman överst men varför inte, Isa gillar Dotter bäst och jag kan inte hjälpa att ha fastnat för Robin Bengtssons bidrag. Om några timmar vet vi vilken låt vi skickar ut i vida världen... /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 mars 2020 08:26

Ian är iväg till skolan och idag hade han bråttom dit för de ska ha mysdag. De har skött sig och sparat ihop till sina smileys så nu var det dags. Han hade så mycket packning att han fick ta en extra påse då allt inte fick plats i ryggsäcken: kudde, filt... De små har redan hjälpt till med att göra maränger, gröna skulle de vara, och nu är de igång med att måla. Jag klistrade fast några näsor på papper till dem och utifrån de olika näsorna ska de fritt skapa figurer så fantasin får jobba lite. /Jenny


Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 mars 2020 20:19

Temperaturen kryper neråt och ikväll är brasan och värmemadrassen (för dubbelsäng!) extra uppskattade.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 mars 2020 08:30

Den senaste tiden har det varit så otroligt mycket tjôt om Minecraft - särskilt från Loe. Och det är ju bra att han har något att prata om under omständigheterna men... Så inte helt oväntat vill han ha Minecraft som tema på sitt kalas. Och visst ska han få det! Hoppas att det blir en fin dag, för att det är fredagen den 13:e ska väl inte spela någon roll...


Loe

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards