Direktlänk till inlägg 17 november 2023
Jag älskar ju cheesecake och särskilt det receptet på New York cheesecake som jag haft länge, men nu har jag nog fått ett nytt favoritrecept för det i senaste numret av Buffé var lite lättare, även om det innehåller en hel del mer färskost. Fast det är det ju liksom inget fel med.
Det här blev en riktigt maffig cheesecake och jag gjorde den på kvällen för provsmakning redan till frukost och under resten av dagen försvann hela kakan. Så god! Det är bara det där med att vänta med att äta tills den göttat ihop sig som är jobbigt... /Jenny
Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | |||||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 |
||||||
|