jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 26 maj 2024

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 26 maj 11:15


Igår slog Skara Sommarland upp grindarna för årets premiär och vi stod först i kön på den röda mattan. Ifjol var starten lite av en flopp då det mesta inte var igång - i år var det något bättre. Men Gruvbanan var saknad, mycket annat kom igång allt eftersom dagen gick och det blev en hel del åk och även bad i vattenparken. Det var ju fantastiskt väder! Där var dock inte River run blötlagd, men det fanns ju annat och Lin åkte Racer för första gången och älskade den! Vi lunchade på Bryggan, och det var för att Jon hade haft tur i Sommarlands tävling på Instagram och vunnit notan för oss. Jättegod mat och trevlig personal. Men nästa gång testar vi nog det nya pizza-stället... Nytt var också att det gick att köpa churros så det åt vi några stycken också när vi mot slutet satt ner för att sammanfatta besöket. Då hade Sia somnat... Samtliga var eniga om att det blivit ett väldigt roligt besök och att den nya showen, Expedition X, var toppen! Den innehöll det mesta: äventyr, spänning, akrobatik, interaktion med publiken, romantik och förstås ett lycklig slut!

Och i och med att det var premiär för Sommarland har vi som vi brukar göra gjort en film även detta år. Nu var det ju inte så mycket som var nytt och det är inte så lätt att filma i vattenparken när det är så många besökare, men det blir en liten inblick i hur vårt besök såg ut. Vi brukar ju satsa på att vara där på för- och eftersäsong för att just undvika allt köande som blir när parken har många gäster. Det är dock inte bestämt när vi ska tillbaka nästa gång. Men i och med att vi har så pass nära så behöver det inte planeras så långt i förväg heller.

Avslutningsvis vill vi gratulera Skara Sommarland som i år fyller 40 år. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! 


Ian · Isa · Lin · Loe · Sia · Utflykter
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 26 maj 11:08


Youtube meddelade nyligen att vår kanal, jennyjontube, nu har 3 000 prenumeranter. För oss är det ändå ganska stort, även om det mest är filmerna med Sommarskuggan som lockar... Men det är ju ändå filmer som vi har gjort och lite häftigt att en av filmerna har över en miljon visningar.


 




Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards