jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2012 19:30

Om du är småbarnsförälder (läs: disträ pappa), ställ inte ut en soppåse full med blöjor

på trappan och tänk att "den slänger jag i soptunnan sen"... /Jon


Skator ♥ blöjor...


Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2012 16:16

Vi hann ju precis få färdigt det viktigaste i huset innan Ian föddes. Visst kvarstår det en del här och var att göra men nu har vi i alla fall inga ouppackade kartonger på boplanet. När det kommer till källaren, vinden, uppvärmningen och till viss del trädgården låtsas vi som att det regnar... ;)

Många utav rummen har inte så stora möjligheter när det gäller sätten att inreda på så där blev inte skillnaden så stor.


Vi börjar med köket. Här ska vi renovera framöver men så länge får det duga så det ser ganska likt ut.

 


Matsalsdelen ser väl lite annorlunda ut i alla fall...?

 


Det här rummet har blivit barnrum.

 


Lilla TV-rummet...

 

Och det omryktade badrummet var tidigare inte riktigt i vår smak...

 


Men med hus blir man väl aldrig färdig, fast nu känner vi att vi har kommit en bra bit på vägen i alla fall. Det känns som vårt hem. Alltid något :).

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2012 16:12

Det här betyder: JAG ÄR HUNGRIG! GE MIG MAT NU!

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2012 16:05

Ians sovrekord är hittills 4,5 timmar i sträck. Vi hoppas att det slås - snart. :) Men sova kan han göra lite varstans. Babynestet har kommit till användning och det känns tryggt att ha i sängen. Vi vill ju inte riskera att rulla över honom när vi är så trötta som vi är ibland...

 

Barn i barnvagn och baby i babynest.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 september 2012 16:03

 

Oskyldig... och misstänksam...

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 september 2012 13:30

Att förflytta hela familjen från en plats till en annan är verkligen en logistisk planering som heter duga (så imponerad av dig, Lotta!). Allt som ska med ska tas med och framför allt att komma ihåg att vi behöver ta med det: oss själva, skötväska - gärna fylld med det vi behöver också, hund, barn, vatten till hund med mera, för att inte nämna att planera tiden.

Idag var vi ute i god tid och på parkeringen vid sjukhuset ammade jag Ian så han skulle vara på bra humör innan efterkollen på BB medan Jon rastade Nalle. Vi gick in och givetvis blev Ian hungrig igen och det som kommer in måste ju ut också så det blev mer amning och blöjbyte också.

Barnmorskan tog emot oss och vi pratade lite men det mesta har ju fungerat bra så besöket tog inte så lång tid. Barnmorskan sa att rekommendationen när det kom till bebisars vikt var att de ska ha nått sin födelsevikt fjorton dagar efter födseln. När Ian föddes vägde han 3500 gram. Nu väger han 3642 gram... Ett litet matvrak! I fredags vägde han tre och två-någonting så han har ökat en del i vikt, men det var visst bara bra. Så gissa om jag ammar och ammar...

När besöket hos barnmorskan var klart fick vi invänta barnläkaren och däremellan hann Ian bajsa - bara att byta igen. Barnläkaren tryckte, lyssnade, klämde, lyste och drog i honom och han klarade besiktningen galant och vi var fria för hemgång! /Jenny

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se