jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under september 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 21:08

Nu räcker mjölken till mycket bättre och efter amningen somnar Ian ofta till. Då myser vi gärna. Jon passade på att ringa hemåt och uppdatera och uppdateras. Och jag hamnde äntligen vid datorn.

Ian låg gott under filten, som jag förresten tackar Julia så mycket för - en vinst från hennes julkalender som jag sett fram emot att använda. Visste ju om bebisen redan då... ;) Jul - det känns som så länge sedan.

Men oj så fort dagarna går. Nu i alla fall, inte när vi väntade och väntade... Den här dagen bara försvann och ändå är det knappt att vi hinner äta. Det blev en sen morgon och sedan lite pyssel här och var men tiden rusade fram och snart är det läggdags igen.Tangentbordet är ju roligt men lille prinsen är mycket roligare att vara med. :)

Vi är ju ändå efter med det mesta ändå. Men snart behöver vi nog ta oss till en affär för att handla lite... /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 21:03

Nalle har tagit Ians ankomst jättebra. Han nosar på honom, helst i baken... ;) Och är så försiktig med honom. En gång i natt var det Nalle som vaknade först av Ians skrik och jag hann se hur han gick fram till spjälsängen, satte sig bredvid spjälsängen, sträckte på nosen och la hakan på kanten som för att trösta och berätta för Ian att han inte var ensam. Det var så sött!

När jag ammade satt Nalle också i soffan och det är skönt att ha honom att klappa för det där första taget som Ian tar om bröstvårtan när han ska börja suga är inte att leka med... /Jenny

Ian · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 21:01

... som FBK-are förstås! :)

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 20:58

Vi har verkligen sett fram emot att få börja använda våra bebissaker som vi flyttat runt på så länge i väntan... Igår premiäranvändes äntligen babyskyddet på vägen hem från BB, på kvällen blev det en liten barnvagnstur, i natt låg Ian i både sitt babynest och i spjälsängen. Idag har han myst i babysittern och fick lite gung på den själv. :)

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 20:54

Vår lille smurf som inte alls ser särskilt glad ut här...

... men är det inte en smilgrop som man ser på den här suddiga bilden...?

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 20:47

... på min födelsedag.

Någon gång innan allt det här med sjukhusvistelsen drog igång

fyllde jag ju år också och blev fint uppvaktad från olika håll. Tack så mycket! /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 september 2012 20:40


Två Panodil var sjätte timme och en starkare Diklofenak var åttonde timme ska jag äta - och det gör jag också. Så nu har jag inte så jätteont men visst känns det, och jag har svårt att röra mig. Dessutom ser jag gravid ut fortfarande. Lite trist... Nu är det bara två sprutor kvar för Jon att ge mig, en per dag är det som gäller för att förhindra blodproppar efter operationen. /Jenny

Ian

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards