jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under september 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 september 2012 17:15

Vi fortsätter att terrorisera er med babybilder... Bebisen är ju allt som det handlar om just nu. Den här lille styr allt! ;)

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 september 2012 17:11

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 september 2012 11:05

Ni får ursäkta att det har dragit ut lite på tiden att utse vinnaren i tävlingen om vad det var för något därinne i magen. De flesta av er som gissade trodde som många andra att det skulle bli en flicka - men tji för det, för det var ju en liten kille. Av 14 gissningar var det bara fyra, Fru Eriksson, Lotta, Mamma Brötis och Lina, som gissade på en pojke.

En Ian blev det den 12 september klockan 02.31, alldeles för långt efter bf, som vägde 3500 gram och var 53 cm lång. Det datumet trodde ju varken ni eller vi på och när det kommer till tid, vikt och längd var det ingen som träffat rätt.

Så lottdragning fick avgöra och den vanns av Lina som faktiskt också var närmast när det kom till datum och vikt.


Grattis Lina!


Lina, vi har inte din nya adress så mejla oss den så kommer biobiljetterna med posten inom kort.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2012 22:03

Det blev en snabb sväng till Skövde. Det började bli tomt i skafferiet och vi fyllde på. Medan Jon rastade Nalle råkade jag hamna på H&M och Ian insisterade på det ena plagget efter det andra - inte illa gjort av en som sov... ;)

Efter Maxi var Jon in en vända på Clas Ohlson, behövde en torkvinda, medan resten av familjen satt i bilen. Hela shoppingturen gick riktigt bra. Ian var mätt och belåten innan och sov sig igenom hela shoppingen. Dessutom fick han många trånande blickar från kvinnor - vår lille charmige isbjörn.

De ringde det dagliga samtalet från BB-vård i hemmet när jag var någonstans vid pastan. Det här är en riktigt bra "tjänst" och vi kan givetvis ringa upp om vi undrar över något. På tisdag ska vi tillbaka till BB för en koll för att se att allt fortsätter att se bra ut.

Men nu lutar det åt sängen igen. Jag kan inte sluta förvånas över hur fort tiden går... /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2012 21:50

... har påbörjat sitt försök att värva fler (stackare...) till Leksand. ;)

Men Ians själ tar ett andetag och blåser liv i vårt lag: Färjestad!

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2012 09:27

I sovrummet just nu...


Tänk att vissa har så lätt för att sova... Igår låg Jon till och med med ögonen öppna och sov. Men närå, han var inte trött.

Och i spjälsängen låg den lille och slumrade. Snarkade gjorde de dessutom båda två också. Inte bara intresset för bröst som de har gemensamt... ;) En mörk liten sekvens blev förevigad.


I sovrummet igår kväll... Men Ian låter i alla fall bara som en liten syrsa.


Nalle ligger inne i sovrummet han också, så här är det ingen större fart. Jag passade på att duscha för det har inte blivit av sen i onsdags tror jag det var... Frukost skulle också var en trevlig förmån som jag hoppas på inom kort. :) Det var förresten mycket uppskattat med tiden på BB: frukost, mat och fika serverades med jämna mellanrum. Bara colan som Jon fick ordna åt mig.

Vi har en lista för dagen men det är nog inte mycket som blir gjort på den. Fast handla skulle behövas. Vi kan ju inte leva på bröstmjölk allihop.

Igår hade Försäkringskassans internettjänst stängt när vi hade lite tid över så där tänkte vi kika in idag istället. Kommer väl inte bli klokare av det...

Göra några nätbeställningar, handla lite, tvätta, Nallevård - det finns att göra men det är ju faktiskt söndag. Vilodagen. /Jenny

Ian

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se