jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2021

Av Jenny och Jon Sjöberg - 14 mars 2021 08:42

Eftersom vi visste om det höll vi ju extra koll och ganska snart dök Ian upp under en pyttestund under finalen av Melodifestivalen.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 mars 2021 19:30

Loe är väldigt förtjust i LEGO och just LEGO City blev temat för hans kalas. Alltfrån dekoration och presenter, till tårta som vi fixade efter hans önskemål, med mycket marsipan och godis. Men nåt annat innehåll var det också, som sällskapsspelet Dobble som var väldigt roligt och varierande. Loe hade också önskat några andra sällskapsspel och lekar för dagen och självklart avslutades kalasandet med att barnen fick fiska upp sitt lördagsgodis - och varsin jobbig Rubiks kub... Nu laddar vi om för Melodifestivalfinal!


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 mars 2021 07:13

   Vi älskar dig!   


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 mars 2021 11:51

Den här bilden gör inte pysslet riktigt rättvisa då det är svårt att se att fjärilarna har lite 3D-effekt över sig då de är limmade på en vingen. Det blev i alla fall två riktigt söta teckningar! /Jenny


Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 mars 2021 15:15


Melodifestivalfinalen närmar sig för varje minut till slagen av brustna hjärtan. Det har nästan blivit en ny religion. Kommer Danny att dansa, dansa - eller var det kanske Alvaro? Hittar Paul Ray sin saknade bit - där i mitten? Hör någon annan en miljon röster, och betyder det att man i så fall är gravt schizofren? Behöver någon någon idag, är Charlotte verkligen fortfarande så ung, som ett litet barn, och när ska egentligen de goa gubbarna från Götet gå hem?

Förutom dessa väldigt viktiga funderingar är väl den stora frågan: Vem blir årets vinnare? Det vet vi, åtminstone om resten av Mello-Sverige röstar som vår familj. För precis som ifjol fick var och en plocka ut sina fem favoriter bland de tolv bidragen. Sedan sammanställde vi de något spretiga topplistorna och fick nedanstående samlade resultat. Japp, det blir en skånepåg även detta år. En pojkman med sting kommer att bli populär. Varsågod, alla bettingsajter! /Jon


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 10 mars 2021 06:15

Nån slags skolavslutning kommer det ju att bli för barnen, men vi vuxna kanske inte kan delta i år heller. Trist i så fall förstås men... Kläder för dessa tillfällen ska de hursomhelst ha och det lutar åt kläder i vitt för avslutning och de gula till det årliga familjefotot och kanske även till midsommar eller varför inte redan till påsk? Vi vuxna ska också köra på samma färgteman och förhoppningen är att kunna ta familjefotot när bebisen finns hos oss.


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 mars 2021 16:30

    

I en barngrupp begränsad till antalet började igår Miniorerna om efter ett uppehåll. Ian och Isa var där och under kvällen hade de bland annat fått måla två grytlappar var. Perfekt att lägga i deras "när de flyttar hemifrån-lådor". Friidrotten är också igång sedan ett tag, även om de missar några måndagsträningar nu, och det är skönt att en del är lite som vanligt igen.  

Ian · Isa

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards