jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2021

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 mars 2021 06:26


Igår kväll var Ian och Isa på Miniorerna och där fixade de bland annat lite påskpyssel. Vi hoppas på mer pyssel från barnen under den närmsta tiden.
Det är inte många barn som går på Minorerna nu, men Ian och Isa tycker att det är jätteroligt. För Loes del blev däremot inte logopedbesöket av. Logopeden var sjuk och det var ont om nya tider, så inte förrän om en månad är han inbokad nästa gång.

Det är verkligen inte många träffar som blivit av under de här två åren, men under hans sista år innan förskoleklass hoppas vi att det kommer intensifieras för hans skull.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 mars 2021 14:30


Jag brukar inte förså nånting, men i år blev det så med tomaterna. Några fröer av sorten tiny tim är i jord så får vi se om de tar sig. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 mars 2021 18:00

Det har var lite motigt på sistone, tungt och svårt att hitta ork för att komma på roliga aktiviteter. Det där viruset underlättar ju inte på något sätt för planering heller... Veckan bestod av deklarering, MVC-besök, pärlplattor, kartongmask, några längre jobbdagar för Jon, tvätt av sängkläder och handdukar, storstädning med våttorkning, vi la på nya vaxdukar ute, hämtning av husvagnen och påfyllning av den med mera.

Men när det kommer till just husvagnen så har vi inget planerat för hur semestern kommer att se ut. Förhoppningen är ju förstås att komma iväg någonstans och det är ju trots allt ett ganska säkert alternativ. Ians utvecklingssamtal gick i alla fall bra, lite konstigt att inte kunna ses och att ha Ian på "andra sidan" med fröken, men det var ju inga konstigheter med hans skolgång. Han trivs och fixar skolan bra och det enda han själv reagerat på var att han inte tyckte att han hann med alla uppgifter på lektionerna. Fröken tyckte att det hade att göra med att han var så noga med det han tog sig för, så var väl i slutändan positivt. Och det här blev Lins andra vecka i rad på förskolan utan en jobbig lämning. Väldigt skönt förstås.
Under nästa vecka ska Loe digitalt träffa logopeden, Ian och Isa har Miniorer, Jon ska jobba längre dagar igen, vi ska fixa inför bebisen (har ju knappt gjort något alls!), vi ska uppmärksamma Earth Hour och våffeldagen, ställa om klockorna inför sommartid och sedan går vi på lov. Någon slags äggjakt iscensatt av påskharen ska vi försöka få till men den planeringen har fått komma lite i andra hand. Det kanske viktigaste under veckan sker på tisdag då beslut om eventuell fortsatt skolskjuts för Ian och Isa kommer att tas. Hoppas självklart på ett positivt beslut för oss och barnen. Ett förslag som vi hört nämnas är att det ska vara buss till och med årskurs tre och då har vi klarat oss ett år till i Ians fall. Håller tummarna för en vecka fullproppad med roliga besked... för det var länge sedan.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 mars 2021 07:23

 

OLIKA ÄR BRA!!!

 

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards