jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 13 mars 2023

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 mars 2023 10:00

För idag fyller han 7 år - ungen som skulle ha kommit den 26 februari, men som drog ut på det och som till slut fick tvingas ut med akut kejsarsnitt. Loe! Loe som fortfarande har rekorden på att lära sig gå, gå på pottan och lära sig cykla först av syskonen. Loe som istället fått kämpa lite mer med uttal och läsning men som gjort det så bra och nu är mer än ikapp.

Till sin födelsedag velade han och sa mer sådant som han inte önskade sig och det han väl sa var lite klurigt. Som att han som tårta önskade sig Almondys Christmas cake som till julen kom i limited edition... Men som tur var hade han nämnt detta ganska tidigt så vi hann jaga ifatt ett par exemplar som legat i frysen och väntat på hans dag.

Bowla ville han också göra så en bana bokades. När det kom till presenter så hade han någon gång nämnt att han önskat sig ballonger för att göra ballongfigurer och han ville också ha ett headset - precis som Ian har till sitt Xbox. Och det är just på Ians Xbox som Loe har spelat en hel del. Så utan att säga det till Loe köpte vi ett Xbox (begagnat givetvis, vi är väl inte gjorda av pengar heller!) till honom.

Han trodde länge att han inte skulle få fler presenter än de två plus ryggsäcken och ändringen av hans gametag som han redan fått, så överraskningen blev total när vi hämtade en till present... Och vilken present sedan då! Så kul att kunna spela med och mot storebrorsan och dessutom chatta med honom och kompisar i headsetet. Fiskedamm hade han valt själv, så det blev godis och lite chill i soffan som avslutning på firandet som skedde en dag för tidigt.


Loe

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2023 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards