jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under september 2010

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 september 2010 19:51

Efter att Jenny, jag och Nalle gått "Mossrundan", vår lilla skogspromenad, hamnade jag lite oväntat på svärmor Kristinas healing-brits. Det var ett annorlunda sätt att tillbringa en lördagsafton, men samtidigt var det rätt skönt att ligga still och slappna av en stund. Kristina är utbildad inom healing, och tillförde sinnet och kroppen balans och energi. Jag kände mig avslappnad och harmonisk när jag klev av britsen. Tack, kära svärmor! /Jon


Psst! Om ni vill komma till Kristinas blogg, klicka här. (Dessutom har jag hört något om en kommande tävling på hennes blogg med en healing/distanshealing som pris...) 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 september 2010 19:35

 

Så enkelt och så gott! Idag prövade vi Arlas Skogssvampspanna och det blev smaskigt mustigt till och med med soyakorv som vi använde. Mycket smak och det doftade underbart.

       

Nalle hjälpte till med städningen, vi fortsatte städningen med blågula dammsugare... Och för att förtränga dem tog vi en långpromenad.

En rensning bland Nalles leksaker har vi också gjort. Han får varsågod att bita sönder några i taget.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 september 2010 10:12

  

Regnet det bara öser ner... Men visst är vi snygga i våra regnkläder? ;) Det kanske inte syns så bra men även Nalle har sin regnkappa på och känner sig som värsta superhunden. Morgonpromenad och frukost är avklarade, nu väntar lördagens utmaningar i form av tvätt, lite tävlande ska vi hinna med, få till skogssvampsgrytan (låter väldigt avancerat men ni ska få se...), och annat smått och gott. Vi syns senare!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 september 2010 22:29

Chokladfontän! Smaka på ordet... Mmm! Ikväll gjorde vi mer än bara det. Tillsammans med Jennys föräldrar smakade vi på allt möjligt. Marshmallows, mandlar, ananasbitar, persikobitar... ALLT skulle dränkas i den varma, flödande mjölkchokladen.

Är chokladfontän en av de mest onödiga uppfinningar världen skådat? Ja.

Är chokladfontän en lyxig  fett- och sockerfälla? Ja.

Är den trots allt helt oemotståndlig? JA!

       

Alla vet (väl?) att choklad och hundar inte är en bra kombination. Men Nalle och o-chokladiga marshmallows är ett oslagbart team...

 En så glad choklad-trio önskar god natt och söta drömmar!  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2010 20:54

Det blåste hårt över Vättern idag. Trots det genomfördes ett tandemhopp med målet att - landa i vattnet! Jodå, det finns människor som tycker att det är riktigt skoj. Och det var allt lite spännande att se på. Men allt gick bra och det blev plums i plurret, och tummen upp och high five och glada tillrop. Jag måste erkänna att jag blev sugen på att göra ett till hopp nån gång. Kanske inte just i vattnet, men... Jag kan ju simma om det skulle vara så. För det är verkligen en härlig känsla att känna sig lite över allt annat. "Människor är som fallskärmar. Att utvecklas är livsnödvändigt." /Jon

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2010 20:26


Vi har vunnit barnboken Jösta och Johan. Den handlar om två giraffer som vill ha barn men det är lite svårt eftersom de är av samma sort... Tycker att det låter som ett intressant upplägg. Tävlingen hittade vi hos Bambi - tack så mycket!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2010 17:58

  

Paketet från CoolStuff har kommit! Yay. Det innehöll slippies, chokladfontän, boklampa och många andra skojiga prylar som ingen egentligen behöver. Men presentkortet var en vinst och det vore ju dumt att inte utnyttja det. Slippiesarna är hur mysiga som helst och doftar underbart av lavendel. De ska gå att värma i micron och sedan håller de fossingarna varma, eller kyla dem i frysen om man föredrar det. Mysigt värre! 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 september 2010 13:21

          

Det här är bilder från gårdagens morgonrastning, idag spöregnade det även om solen skiner just nu. Igår tog vi en lång skogspromenad och det märks på Nalle att han börjar bli äldre. Han har inte samma fart i benen längre. 

Promenaden gick förbi herr och fru Bävers hydda. De syntes de inte till men de har jobbat på bra med sina fördämningar. 

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards