jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under oktober 2014

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 oktober 2014 15:30

Nu har vi fixat årets julkort och här kommer en liten tjuvkik! Vi bjuder inte på särskilt mycket... Hahaha!Det blir verkligen inte lättare för var år som går att komma på något skojigt eller fint. Vi blir ju dessutom fler att arrangera... och i år är vi med allesammans. Vi förstår ju att ni knappt kan hålla er, men det är bara att vänta på ett kort i lådan, ett inlägg här eller på Facebook. Under tiden får ni hålla tillgodo med några utav de tidigare årens julkort:


         

Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 oktober 2014 19:15

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 oktober 2014 19:00

Den som har mest energi och far runt här hemma är ju helt klart Ian, så den här städdräkten skulle vara perfekt på honom. Då skulle lite överskottsenergi kunna förenas med nytta. Synd att de inte finns i hans storlek...


 

Bild lånad från CoolStuff.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 oktober 2014 18:53

  

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 17 oktober 2014 18:49


Under veckan på Familjecentralen har Ian visat intresse för att leka med lera. Och sådant stillsamt pyssel vill jag gärna uppmuntra. Så idag gjorde jag lite egen Play Do. Jag hade redan några olika lertyper hemma, men ville testa göra egen. Dessutom var till exempel modelleran så hård att jobba med. Verkade som ett uppskattat tilltag! /Jenny


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 16 oktober 2014 22:00

Oj, vad många det var som slöt upp för att bidra och delta, eller både och, för att göra tillställningen Ljusvandring i Tibro så bra som möjligt - och det blev verkligen ett superlyckat arrangemang. Vi har haft en jättemysig kväll!

Det fanns allt möjligt att titta på under rundturen och människors fantasi märktes på flera strålande sätt. Vandringen utgick från torget och längs sträckan fanns förutom alla ljusarrangemang även kvällsöppna butiker, brandkåren var på plats, det fanns möjlighet till personlig energirådgivning samt tillverkning av egen ljuslykta, gissa pumpan-tävling, det spelades volleyboll i mörkret och mycket annat roligt för att verkligen göra det mesta av denna afton. 

Den stora lekplatsen var till både barn och vuxnas stora förtjusning utsmyckad med en mängd olika sorters belysning och snälla spöken vandrade omkring för att göra det hela ännu med effektfullt.

Det gick också under kvällen att tända ljus för att uppmärksamma människovärdet och vi gjorde ett försök att i den kyliga blåsten tända ett ljus för mångfalden.

Kvällen avslutades med en eldshow av en gycklargrupp, men vi var lite frusna och trötta och knallade istället hemåt men var mycket nöjda med det vi fått uppleva!

Vi deltog förresten på vårt eget lilla vis i denna ljuskväll med att sätta lampan på nummerskylten på ett läge där den skiftade i alla regnbågens färger. Kanske det snyggaste på hela kvällen... ;)Nej, vår lilla lampa kom inte i närheten av denna fantastiska ljusvandring och det lättaste är att låta bilderna tala för sig själva så här kommer en bildbomb! /Jenny


    

   

 

     

Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 oktober 2014 20:15

... som vi beklagar oss över hur jobbigt Ian har det med sina tänder - för de har verkligen ingen brådska! Men när de väl kommer så får de eld i baken och det kan komma flera stycken under kort tid. Vi har just tagit oss igenom en sådan attack och nu är det bara att invänta de fyra sista... och förhoppningsvis lite lugn.När Isa kom och för att Ian varit förkyld också så har vi "skämt bort" honom med välling även på natten/tidiga morgonen (han får oftast på kvällen). Vi har behövt sova, vi har inte velat att han skulle väcka Isa osv.

Det är egentligen inte något som han behöver, så för tre nätter sedan beslutade vi oss för att neka honom den. Samma natt valde vi också att inte gå in för att hämta honom som vi annars brukat göra.

Han ropade på pappa, men lät inte så ledsen så vi hade is i magen och efter bara några minuter kom han in och klättrade upp i vår säng. Det krävdes ingen större övertalning när han frågade efter välling heller så det gick förvånansvärt bra. Sedan dess har han kommit in själv till oss på natten, och inte en enda gång frågat efter välling.

Självklart skulle vi ju vilja att han sov hela natten i sin egen säng och gärna mycket, mycket, mycket längre på morgonen men myrsteg framåt är steg i rätt riktning det också. /Jenny

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 15 oktober 2014 20:00

... gammalt hus = kallt golv, som i sin tur = nya tofflor! Kostade runt femtiolappen på Netto. /JennyPresentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se