jennyjon - vår vrå av världen - gravida fyrbarnsföräldrar

Alla inlägg under maj 2015

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2015 19:41

Nu är Coca-Colas senaste kampanj Happiness under Cap igång. Samla koder och växla in poängen mot olika premier. Just nu finns det bland annat napphållare, skjortor, klockor och solglasögon för att bara nämna en del av erbjudandena.


 


"Genom att samla koder som du hittar i korken på alla 500 ml, 1,5 L, och 2 L Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola light och Coca-Cola life flaskor har du möjlighet att beställa fina premier till dig eller dina vänner. Varje kod under korken är värd en poäng, och dessa poäng kan du byta till dig fina premier. Varje premie har olika greaderingar hur många poäng du behöver."

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2015 19:32

  


Det är lika tråkigt varje gång det händer... Och det har hänt mig några gånger att jag som vegetarian har fått köttbitar i min mat. Här var det inte ens småbitar det rörde sig om, det låg till och med kebabköttsbitar utanför i pizzakartongen. Det här är inte hela världen, men jag tycker ändå att man ska kunna lita på den som tillverkar maten man beställer. En ny pizza, en ursäkt och något om någon nyanställd mynnade detta ut i, och självklart en fundering på att inte beställa mer därifrån...  /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 23 maj 2015 07:35

Världens bästa make, husse och pappa fyller år idag!Kramar från hela familjen!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 maj 2015 19:30


Isa har fått ärva Ians sängkläder till spjälsängen och det egna lite tjejigare som hon har hittade jag på en klädbytardag. Därför var det verkligen jätteroligt att vinna ett otroligt vackert bäddset i en tävling hos En Mölnbobos liv.


 


Sängkläderna kommer från Bliss Sthlm och har ett underbart broderat mönster med supercharmiga ugglor och tyget är Oeko-Tex-certifierad ringspunnen bomull. Detta set heter Owl Family och för att matcha ska hon i natt sova i sin ugglepyjamas.Dock är jag väl tveksam till att hon kommer att ge oss sovmorgon i morgon på grund av de nya sängkläderna, men hoppas går ju. Och hursomhelst så kommer det att väga upp, i alla fall till viss del, att göra morgon i ottan med henne när man möts av denna syn. /Jenny 


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 maj 2015 19:15


När det för det mesta är full rulle här hela dagarna och gärna från innan sex på morgonen så är det inte så dumt med lite lugnare lek också. Så när Ian såg mina nymålade naglar (ska testa lack från en blogbag) så sa han att han ville ha också. Han fick lite färg på pekfingrets nagel men sa att han ville ha på flera. Jag hämtade alla mina nagellack och han fick själv välja färger. Och "nu måste du sitta still så det torkar" och torktiden är väl ungefär 60 minuter... ;)

Monstertruckar och nymålade naglar - varför inte! /Jenny


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 maj 2015 19:00

Vi bytte ut kycklingen mot quornfiléer och hoppade saltet samt tog bara jordnötter på halva delen av formen. Och så hade vi fått till en vegetarisk och barnvänlig flygande Jakob. Det är en rätt som vi självklart hört talas om tidigare men faktiskt aldrig testat på att göra. En smidig och lyckad kvällsmat. Ian var ju tveksam förstås men smakade och ris och ketchup går ju bra det också...


 

Av Jenny och Jon Sjöberg - 22 maj 2015 10:45


Till hösten kommer äntligen Babblarna som mjukisdjur, då från Teddykompaniet. Enligt tidig information ska de finnas i butik i mitten av september och kommer att vara ca 25 cm stora. Figurerna har ju bland annat funnits som plastfigurer men det skulle ju finnas en massa sätt att sälja dessa figurer på - de är ju så otroligt uppskattade av barn och även av vuxna... i alla fall ett tag. ;) Hos oss står en ny låt, eller varför inte flera, högst upp på önskelistan.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 maj 2015 22:02

Ikväll åt vi svensk färskpotatis - självklart med smör! Så underbart gott. Lite dyrt kilopris än, men det kommer ju att sjunka... ungefär i samma takt som vi kommer att tröttna på att äta potatisen...


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem barn: Ian 8 år, Isa 6 år, Loe 5 år, Lin 3 år och Sia född 30 april 2021.
Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se