jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under oktober 2011

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 09:12

Under veckan har det pågått en tävling på P4 Skaraborg där man kunnat vinna en frukostkasse. För att delta skulle man skicka in en bild på sin smörgås. Så jag gjorde en smörgås till Jon som han fick skicka in. Och jag gjorde till mig ordentligt - och det gick hem! För bara några minuter sedan blev Jon uppringd och fick prata live i radion. Lyssna här:

Oj, vilken smarrig frukost det blir för vår del! Och så här såg vinnarmackan ut:

Det här var verkligen jättekul! Och Torbjörn Borgs fina ord kommer jag att leva på länge...

I somras vann jag en DVD-film på en annan smörgås jag gjort - kanske ska göra karriär som smörgåsdesigner...?

Stort tack till världens bästa radiokanal: P4 SKARABORG! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 oktober 2011 08:20

Igår kväll var Hugo förbi och med sig hade han Pandakatalogen 2011. Sedan 1983 har barn och ungdomar hjälpt till att samla in pengar till WWF genom att sälja ur katalogen.

I katalogen fanns fina skålar med tomtar på, sjal i bambu, smycken, julkort, gosedjur, badlakan och mycket annat fint. Vad köpte då vi? Godis förstås.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 oktober 2011 14:58

Gå in här och få ett gratis resekit från Familjeapoteket.se: http://www.dontmissapp.se

Om du inte redan har ett konto får du göra ett. Läs instruktionerna om hur du går till väga. Koden kan bara användas en gång och det är viktigt att du väljer rätt sorts betalningsalternativ. Aco Spotless-kit är värt 69 kr.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 oktober 2011 09:45

Vi ville skicka ett litet tack för hjälpen till några som bor en bra bit bort. Blommor och nallar vet vi om, men den här gången blev det godis. Godisboxen har många boxar för många olika tillfällen och med varierat innehåll. Här finns boxar som Fredagsmysboxen, Mmm...boxen, Kryddigaboxen, Pyzzelboxen, Sportfåneboxen och Förfestboxen. Men det finns ännu fler! Dessutom kan man utforma boxen lite som man vill med en egen motivbild.

Vi valde en Tackbox och motivet blev Nalle. I Tackboxen finns Riesens chokladkola, fin Belgisk choklad och Côte d´Ors härliga elefanter med nougat och nötfyllning - och en trisslott. Idag är beräknad leveransdag för boxen och vi hoppas att den kommer fram som den ska.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 oktober 2011 09:36

Om det är någon som missat: I natt är det strömavbrott planerat för abonnenter tillhörande Fagersanna. Se upp ni som inte har mobilen som väckarklocka! Alla timerar kommer att gå fel efter detta också. Men det kanske bara är vi som använder tidsinställd motorvärmare året om...? Och jag som nyss synkade alla timerar på fönsterlamporna... Typiskt! Det får bli dagens I-landsproblem. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 oktober 2011 20:45

Vi skulle dra ned lite smått på sådant där som är så där fruktansvärt gott. Tanken var god men bakelserna var godare! Och så var det faktiskt någon annan som bjöd på dem, i det här fallet pappa. Tack så mycket och välkommen åter!
Nu ska jag bli filmstjärna i filmen "SvampBob Fyrkants okända tvillingsyster TrasJenny Cirkel". Gissa vilken form systern har...? /Jenny the Hutt

Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 oktober 2011 20:30

Jag blev uttagen till Buzzadors kampanj för OBH Nordica Wellness. I det här paketet ingår fyra avkopplande produkter: Shiatsu massagedyna, Wet & Dry minimassage, Spa Light och spikmattan Kimaya Body & Soul.

Jag var mest nyfiken på Shiatsu massagedynan så den har jag testat. Och idag har jag även låtit både pappa och Jon testa den. Pappa hade varit på datakurs innan så det passade bra efter att ha varit stillasittande. Och Jon har ett fysiskt krävande arbete med att packa fallskärmar så han var också ett lämpligt "offer" för min buzzning.

 

Till pappas avkopplande massagestund satte jag på en naturfilm, Oceans, och Nalle var inte sen att krypa upp i knät på honom för att gosa. Jon fick ingen hund men väl en mysig knådning med en massa tända ljus.

Shiatsu är en japansk behandlingform som kombinerar healing med akupressur och dynan är utvecklad för att massera kroppens meridianer och akupunkturpunkter. Dynan har tre olika program: ett för ländrygg, ett för övre rygg och ett program för hela ryggen. Varje massagebehandling är 15 minuter lång.

Jon kände sig genast mycket mjukare i kroppen och pappa somnade efter behandlingen.... /Jenny

Vill du också anmäla dig till Buzzador kan jag värva dig via den här länken,

där kan du också läsa mer om vad det innebär att vara en buzzador.

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards