jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under januari 2013

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 januari 2013 19:45

Idag gjorde jag ett försök att återigen ta upp den gamla och roliga hobbyn: tävlingar. Och Ian lät mig faktiskt delta i några få. Det har inte kommit så mycket rolig post i lådan på sistone och det skulle vara kul om det blev ändring på det...

Jag hittade en tävling hos Elgiganten som jag drog iväg ett halvdant bidrag till. Efteråt stod det att jag nu skulle få nyhetsbrev via kanalerna mejl och sms.

Mejl fick väl gå, tyckte jag, men jobbigt med reklam-sms så där ville jag ta bort mig. Men den gubben gick inte för om jag valde att avsluta prenumerationen skulle jag automatiskt bli utesluten från alla (den...) tävlingen som jag deltagit i. Dumt! Så var det inte på min tid. Det var bättre förr... ;) /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 21 januari 2013 16:13

... på att tända fönsterlamporna. Men det är fortfarande lite för ljust ute tycker jag.    /Jenny  

Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 januari 2013 21:22

... var tydligen rena sömnpillret... ;)

Ian · Nalle
Av Jenny och Jon Sjöberg - 20 januari 2013 16:00

Uppblåsbara pallar med djurmotiv och en xylofon, också med djurmotiv.

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 januari 2013 18:15

... är vi hos honom så fort vi kan och försöker trösta honom så gott vi kan. För vi tror att närheten får honom att känna trygghet och kärlek och det är det som vi vill ska vara grundstenar i hans uppväxt. Vi tror inte att man kan skämma bort ett barn med för mycket närhet.

Vi tror inte att han "behöver" vara för sig själv.

Vi tror inte att han behöver träna sina lungor genom att gråta (nonsens från förr i tiden).

Vi ser ingen anledning till att han ska gråta om vi kan göra något åt det. 

Vi tror inte att att han kommer att bli "mammig" eller "pappig" för det (och vad gör det i så fall...?). 

Vi tror inte att vår omtanke kommer att påverka honom negativt på något vis.

Istället tror vi att den kärlek vi visar när han är rädd och ledsen kommer att underlätta för honom i livet, han kommer veta att vi finns där för honom. Känslor är givetvis viktiga och måste få ta sin plats. Men om Ian är ledsen och gråter ska han inte behöva göra det ensam, det ska han i så fall göra i vår famn. Han må då vara ledsen men inte ensam.

Och vill vi släppa allt annat för att trösta honom så är det upp till oss. Bebisar skriker av en anledning, de har ingen baktanke. Vi tror inte att Ian kommer att bli en bortskämd skitunge bara för att vi plockar upp honom när han gråter.

Vi tror att han kommer att växa upp med vetskapen att hans mamma och pappa älskar, stöttar och sätter honom främst.


Vi kommer också att krama och pussa Ian som om det inte finns någon morgondag... :)

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 januari 2013 16:45

 

... är ett utav våra favoritprogram och igår testade vi för första gången att delta i spelet som finns att spela på nätet samtidigt som programmet sänds. För oss gick det väl så där, det kom bland annat en bajsblöja ivägen... Men det var kul ändå, även om det var lite svårt att gissa vart vi var på väg när man samtidigt hörde de riktiga deltagarna spekulera och sedan gissa. Vi förde in vårt svar när vi ansåg oss ha tagit orten efter ledtrådarna oavsett om de tävlande svarat eller ej. Det här var kul och nästa fredag sitter vi vid teve och dator och tävlar igen!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 19 januari 2013 10:31


“The worse the haircut, the better the man.”
― John Green

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 18 januari 2013 19:15

Äntligen helg! Fast det är fortfarande mycket månad kvar, vilket inte kan sägas om lönen... Vi ska eventuellt titta på en bättre begagnad bilbarnstol till Ian, men i övrigt ta det lugnt. Koppla av. Slappa. Softa. Chilla. (Om vi mot förmodan skulle få långtråkigt, var det visst något om en källarrenovering...) Vårt enda mål är annars att äta upp dessa:Fantastiskt goda cake pops, men vi tyckte att det var lite onödigt krångligt med pinnen, så de här kan vi väl kalla cake drops. Oavsett namnet lär de inte överleva helgen... Vad har ni för planer då?


Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 4 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i 10 år!

   

     I år firar  jennyjon 10 år.   
                   
Under snart ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen och minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

       

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se