jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 5 dec 06:31


Idag var det inte något brev från nissen, det behövdes inte heller. Det var snart ganska uppenbart vad han hade gjort. Han hade gått lös med plastfolien och plastat in ett x antal skor, tre ryggsäckar, en hjälm, Babbblarnas hus, fem julkalendrar, fem klädhögar, en hårborste...


Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 4 dec 10:00


Mer bajs... men Sia är ju ganska road av det så varför inte? Den här gången hade Rudolf kommit ner från vinden och han hade ju inte blivit rastad på snart ett år - klart att han var ganska nödig! Några bajskluttar låg bredvid honom, men nissen hade plockat hela fem påsar med (choklad)bajs... som barnen fick slänga om de ville. De valde dock att äta upp innehållet...


Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 4 dec 06:00

Vi klämde in lite mer julstämning igår då vi på eftermiddagen gick fram till centrum där det var marknad, musik, godisregn, juldans och tomteparad. Tomten var också på plats och barnen roade sig mellan aktiviteterna i de stora snöhögarna på torget. Det var kyligt så churrosen värmde gott innan vi gick hemåt och kunde konstatera att i helgen fick vi verkligen julanda så det räckte och blev över.


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 3 dec 13:21


På förmiddagen fick vi uppleva Barnens jul i Skövde på Hertig Johans torg. Två vintertroll var på plats och high-fiveade med barnen och prickade snöbollsplanket med dem, vi tittade på alpackor, grillade marshmallows som barnen åt med kex, det julpysslades smällkarameller, önskelistor lämnades i tomtens postlåda och vi såg Elimkyrkans julspel.


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 3 dec 09:45


Nissen fick en lussekatt av barnen igår, för det ville han ha skrev han i brevet. I morse var den borta så han måste ha ätit upp den och han skrev i dagens brev att den inte alls smakade bajs - men bajs skulle barnen få smaka på nu istället. Det väntade flera muffinsformar med olika sorters bajs. Konstigt nog tyckte barnen att det mesta av bajset smakade gott.

Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 2 dec 16:28


Hela familjen tillbringade eftermiddagen i Tua-backen.sdf

Ian · Isa · Lin · Loe · Sia
Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 2 dec 13:45


Dricksglas från Kastehelmi har vi haft ett tag och de är ju så fina... och greppvänliga med sina "daggdroppar". Ljuslyktorna från Dollarstore är nyare och så här bredvid varandra ser de inte helt olika ut i designen.

Priset på en Iittala-lykta är dock betydligt mer än dotsen från Dollarstore som kostade 20 kr styck. Lyktorna fanns i flera färger och vi är glada att vi så här till jul fick tag i röda... fast kommer nog att köpa i fler färger också. Hoppas lila/ljuslila kommer in.

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 2 dec 11:46

Julien hade själv bakat lussekatter och nu hade han lämnat ett par paket saffran till oss och tyckte att vi också skulle baka. Självklart gjorde vi det och den här gången saftiga lussekatter med smält smör och socker på.


Ian · Isa · Lin · Loe · Nissen Julien · Sia

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 10 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2023
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards