jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 9 jan 09:00

Isa fick en växande docka i julklapp som hon tyckte var häftig. Hon fick vattna den för att den skulle växa och fram kom en söt liten docka med squishyhår. 

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 8 jan 16:30

Lite sol men ganska blåsig första dag på vårterminen.


Idag började förskolebarnen och Ian om igen efter jullovet. Glada små som hämtades och en glad större kille som kom hem, han var dock lite tröttare än de andra. Tur det inte var långdag idag... Imorse följde jag honom till skolan då Jon stannade hemma på morgonen så vi skulle kunna dela upp oss för Isa och Loe så inte Isa skulle behöva vänta ensam på sin sida första dagen. Hon hade säkert fixat det men nu gick det ju att lösa så här. Det här blir inte ju inte en hel första vecka och barnens alla aktiviteter (friidrott, simskola, innebandy, miniorerna, bamsegympa...) har inte kommit igång heller, men kanske ändå skönt med en mjukstart innan vardag och rutiner tar över på allvar igen. Att inte ha haft några tider att passa under lovet har ju varit ganska härligt... Mindre med tvätt har det blivit då också, fast det ska vi ändra på ordentligt nu när vi börjat potträna Lin. Hahaha! /Jenny 

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 7 jan 07:45


Vi har vid de två senaste tillfällena av allmänhetens åkning varit i ishallen här i Tibro och övat skridskor. Det är ju lite si och så med de kunskaperna och även när det kommer till intresset för det. Men nu gick det lite bättre för Isa och Ian och det var svårt att få Isa av isen. Roligt när det släpper!


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 6 jan 16:45


Under förra året känns det som att vi i omgångar bytt det mesta på bilen i och med alla reparationer. Innan 2019 var slut hann vi också med att lämna in den för att byta ut framrutan som hade fått en vandrande spricka. Och att byta en ruta hos ett välkänt företag kändes ju säkert, men på något sätt lyckades det bli krångel med det också. Vi fick tillbaka vår bil i tid som sagt... men utan någon belysning inne i kupén. Att det alltid ska vara något. Vi har eluppvärmd vindruta och det blev väl något fel där vid bytet. Hursomhelst en extra resa till Skövde för oss som vi gärna hade sluppit. Men väl där var det snabbt fixat i alla fall.
Hoppas verkligen att detta år innebär betydligt mindre bilstrul, för det känns som att vi fått vår beskärda del...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 6 jan 08:44

Idag blev det nybakat bröd till frukost. Mums!

 

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 5 jan 16:45


I mellandagarna blev det hastigt och lustigt en sväng till IKEA och några timmar senare hade barnrummet genomgått en stor men enkel och ganska billig förändring. Två nya byråar för förvaring och så två skojiga sängsuffletter på det.

Allmänt · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 4 jan 17:15

Idag har vi firat vår minsta som fyller två och temat för dagen har mest varit Pippi Långstrump - en väldigt bra förebild. Grattis, lilla gullunge!Tårtan var beställd med byggd Pippi, gullpengar köpta från Astrid Lindgrens Värld (hoppas att vi kommer dit i sommar!)  och det var dukat och dekorerat med Pippi och vänner här och var, men lunchen åt vi på Pinchos i Skövde. Roligt att gå ut och äta, det händer ju alldeles för sällan. Fiskedamm och presentöppning blev det också och i ett av paketen hittade Lin en springcykel. Ingen snö här än, bara ett täcke hagel från i natt, så att testacykla lite i trädgården fungerade fint. Nu är ett härligt födelsedagsfirande snart till ända och under en kort period har det varit mycket med jul, nyår och kalas, men nu väntar en lite lugnare tid för det är ju ett tag kvar tills det är Loes tur att fylla år.


 

Ian · Isa · Lin · Loe

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2020
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se