jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - 30 december 2018 12:33

Vi försöker ta tillvara på den lediga tiden tillsammans och varva mindre roliga saker med roliga saker. Idag var det något kul som stod på förmiddagsplaneringen - bad i Karlsborg!


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 december 2018 19:18

 


Ian hade mest legoönskningar på sin lista till Tomten. Och i paketen låg det flera uppskattade legolådor. Lego är ju verkligen en toppenbra leksak! Ibland har vi inte sett till Ian på flera timmar när han suttit med sina byggen.
Ikväll kom han upp väldigt nöjd då han satt ihop det, enligt honom, svåraste legot, The Hulkbuster Smash-Up.


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 december 2018 07:00

Igår hade barnen ingen aning om vart de skulle när de tidigt på morgonen satte sig i bilen. "Norrut för något kul" hade vi berättat för dem. Målet var Örebro och Andy's Lekland.
När vi svängde av såg de dock först IKEA och blev väl lite lätt besvikna när de trodde att det var dit vi skulle. Och det blev ju i och för sig ett besök där också, men först efter leklandet.
Självklart blev de glatt överraskade när vi stannade till på parkeringen till Andy´s, men det var inte slut med roliga överraskningar där.
För inte långt efter oss rullade en till bil in på parkeringen - inga mindre än familjen Wadström och därmed dök det upp ett gäng kära lekkompisar. Jättekul för alla!Till skillnad från andra lekland som vi besökt så har Andy's både en del för aktiv lek och en för rollek och det är ju toppen att kunna varva och utmana både kropp och knopp.Lin var vaken under en längre tid av besöket och passade på att utforska lite av varje och det var säkert roligt för henne också. Vi hade väl hoppats på att första steget skulle ha tagits här, men det låter vänta på sig. Vi andra tog desto fler steg i stället.Vi fyllde på med lite energi och så körde vi på lite till bland rutschkanor, pizzabak, biltvätt, vulkanklättring och annat- Vissa av oss försökte sig till exempel på en Wrecking ball ā la Miley Cyrus... så, ja, vuxna hade det riktigt sköj också!En liten film från resan:Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 december 2018 16:15


Isa ville ha lite ny färg på håret och så blev det. 

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 december 2018 22:15

Efter ett premiärbesök på Kandy’z har vi godis för ett bra tag framöver. Som de själva säger - en god affär!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 december 2018 17:30

I förrgår städades julen bort här. Pynt packades ner, granen kläddes av och pepparkakshusen plundrades! Vi avslutade med julbord och det enda som finns kvar som är juligt nu (om inte nån tomte gått och gömt sig någonstans...) är belysningen i trädgården, men den får sitta uppe tills solen visar sig lite längre om dagarna.


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 december 2018 15:57

Och vi var ute en sväng i kundvimlet och gjorde ett och annat inbillat fynd.

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 december 2018 17:00

Ian och Isa är anmälda till simskola. Vi tycker att de ska testa på lite olika aktiviteter och skridskor och dans tyckte de väl så där om. Bamsegympan är en favorit hos båda. Ian gillar ju fotbollen och innebandyn också. Men nu ska de alltså få lite mer vattenvana, med förhoppning att de kanske till och med kan simma till sommaren. Vattentäta gympapåsar till båda och märkessköld till Isa (Ian har redan en) är fixade!


 

Ian · Isa

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se