jennyjon - vår vrå av världen

Senaste inläggen

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 28 juni 19:37

á


Under de fem senaste kvällarna har Ian tillbringat två timmar på Snickarvallen för att testa på olika friidrottsgrenar. Ikväll var det avslutning, och det med vattenkrig. Men innan det prisutdelning, barnen fick medalj, tidtagarur och glass. Ian har tyckt att det här har varit jättekul och vi får väl se om det blir en fortsättning för honom.


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 28 juni 10:30

Våra underbara stora rosor!

á

á

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 27 juni 16:15


Stort grattis till vår fina tjej som vi firat idag. Presenter i massor, en underbart tjusig tårta (som hon själv motivönskat) och så var vi med henne för att ta hål i öronen - stort!á


á

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 26 juni 18:13

Jag och barnen tog på eftermiddagen bussen till Karlsborg. Vi köpte glass och sen gick vi till lekplatsen vid stranden mot Vättern och lekte. Hängmattorna och bokholkarna var på plats. Vi hann också med att fika lite innan Jon hämtade upp oss när han slutade och vi kunde lifta med honom hem. Loe har pratat mycket om att åka buss och de andra var ju inte sena att hänga på. /Jenny

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 26 juni 07:30

... men mest för att vi äter frukost så tidigt. ;) /Jenny

á

á

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 25 juni 08:15

Att låta barnen testa olika aktiviteter tycker vi är bra, i alla fall när det kommer till de äldre. Finns ju inte mycket för de små och i deras fall är det ju inte lika givande heller.

Senast i raden är Landslagets Friidrottsskola för Ian. Två timmars träning per dag måndag till fredag får bli en eventuell inkörsport till att fortsätta med friidrott. Om han nu vill. Och om det nu inte krockar med något som han hellre vill vara med på...


á

Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 24 juni 11:30


Barnsemester.se är en toppensida för familjer som vill få tips på utflykter och resmål, och till denna sommar sökte de testfamiljer. Vi deltog och fick fribiljetter till DalÚnium Science Center i Stenstorp och igår utförde vi vårt testuppdrag.


á


Det visade sig att vi hade valt en lugn dag med få besökare så vi fick verkligen chansen att testa mycket och även se lasershowen och prova VR-teknik. Det var verkligen jättekul att få göra detta och förhoppningsvis kommer det att komma till nytta för någon annan familj.Vår reseberättelse finns att läsa här:
https://www.barnsemester.se/reseberattelser/9406/testfamiljsuppdragdalnuimsciencecenter

Ian · Isa · Lin · Loe · Utflykter

Presentation


Vi är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian född i september 2012, Isa född i juni 2014, Loe född i mars 2016 och Lin född i januari 2018.

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se